Paulina Bengtsson – Sexuella Övergrepp

Paulina längtade efter att skapa den idylliska kärnfamiljen. Hon ville träffa mannen i sitt liv och började chatta med det hon tror är en kärleksfull man över internet. Senare visade sig istället detta vara början på ett fyra månaders långt helvete där Paulina våldtogs och även såldes till andra män.

Paulina hade bestämt sig för att ta sitt liv då hon till slut inte såg någon annan utväg ur denna hemska mardröm. Men en person kommer in i bilden och förändrar hela hennes situation. Denna lilla människa blir Paulinas vändpunkt och hon lyckades till slut ta sig loss ifrån alla dessa sexuella övergrepp och psykisk misshandel. Lyssna mer i avsnitt 43 om vilka Paulinas drivkrafter numera är i hennes arbete som verksamhetschef för Novahuset som arbetar för att förebygga sexuellt våld, minska tabun och hjälper människor ur liv där sex även kan ha blivit ett självskadebeteende.

Paulina lever idag ett lyckligt liv där hon mår bra i sig själv. Hon är numera en förebild i att vi inte behöver vara offer för det vi varit med om.

I avsnitt 43 delar Paulina även med sig om hur vi kan bearbeta dessa trauman för de som varit med om liknande och hur vi trots tidigare destruktivt sex kan känna tillit och börja njuta av sex igen.

drivkraften 171223

Avsnitt 43 – Paulina Bengtsson – Sexuella Övergrepp