Vi Pratar Missbruk – #PåRiktigt!

Tack ALLA som är med mig/oss på denna resa! Det går att vinna energi ur tidigare trauman, på samma sätt som att utvinna energi ur en fors eller energin från en storm som kan gå via vindkraft. En underbar liknelse som jag fått av Viktor Liljerås. Precis vad #Drivkraften handlar om. Att inse människans inneboende kraft och skapa ordning ur kaos. Att gå från ohälsa till tillfrisknande.

Vi har nu avslutat en helt fantastisk helg med ett event där alla föreläsningar och inspelningar haft en röd tråd i vårt förändringsarbete för missbruksvården samt ätstörningar. Vår serie ”Helt Off med DouRos” är på gång och jag är så taggad! (För er som inte vet står Helt Off för Obekväm före Frihet och Förändring).

Ha nu en härlig vecka och hoppas ni idag laddar med rätt energi som tar er dit ni vill!
#RecoverYourMind #lecture #recovery

ma 12 er d