Självkänsla för unga

Hej alla föräldrar och unga vuxna i Åhus/Skåne,

I slutet av september planerar jag att starta upp nya självkänsla-kurser för ungdomar, en för er mellan 12-19 år och en för er mellan 19-25 år.
Tid och exakta datum spikas efter vad som passar gruppen bäst, söndagar eller en kväll mitt i veckan. Kursen sträcker sig till december månad.
Det blir 6 träffar med olika teman för varje gång. Det finns begränsat med antal platser så skicka en intresseanmälan så fort du vet om du, någon i din omgivning eller din ungdom är intresserad och vill veta mer.

Plats: Hamnen i Åhus. Adress bifogas i anmälan.
Mer info kommer när ni skickar er intresseanmälan till malin@mindrecap.se och ni når mig bäst på 0708476682
mellan 07-00-17.00 om dagarna om ni har några andra funderingar.

Att träna upp ett starkt självledarskap (självkänsla) redan som ung har visat sig förebygga psykisk ohälsa och andra problem senare i livet. Det är mitt största syfte, att fler unga ska få må bra och känna sig fria i sig själva genom att följa det som de mår av, inte tvärtom. Stå upp för sig själva genom att lära känna sig själva.

Kursen handlar om att stärka sig själv och praktiskt använda sig utav detta i vardagen. Vi kartlägger specifika saker man vill arbeta med under de kommande träffarna, lägger fokus på de kvaliteter som du redan har och använder dessa till att stärka upp de mer ”svaga delarna”. Det kan handla om allt ifrån personliga saker till områden i livet med vänner, familj eller situationer i skolan. Du får hjälp med de utmaningar du för tillfället upplever att du har samt stöttning och vägledning mot den riktning du vill åt. Efter denna kurs känner man sig tryggare i sig själv och mer tillfreds med livet i övrigt.

Vi kommer bland annat arbeta med kommunikation, värderingar, behov, egenvärde (självkänsla/självförtroende) och naturliga förmågor – att både kartlägga samt utveckla dessa. Du får konkreta verktyg, professionell rådgivning och motivation från den kraft gruppen naturligt ger.

Jag som kursledare heter Malin Rosén, är utbildad Coach och Terapeut med flera års erfarenhet av att ha arbetat med att coacha unga till ett bättre mående.

Kursupplägget finns nu tillgängligt för de som vill ha ytterligare information kring hur träffarna kommer att läggas upp.


av

Etiketter: