Din utveckling kommer alltid först

Inget bör vara viktigare för oss än vår personliga utveckling. Den omfamnar det mesta. När ditt största fokus är på den blir det lättare att se vilka som ska vara kvar i ditt liv och vilka som faller bort och ej ska in. Du får lättare flow och ett inre ljus att sprida vidare till andra. När du rensat hos dig själv först och kan känna dig ren och hög i din egen energi, blir det lättare att föra utvecklingen vidare i större uträckning inom dig själv, i samhället eller stora världen.

Din utveckling sker fysiskt, psykiskt och andligt, något som jag behöver påminna mig själv när jag upplever oro eller inre konflikt. Vart sitter mitt dilemma? Vilken nivå? Det är så lätt vi diagnostiserar oss själva med diagnoser som depression eller annat eller tar till medicin innan vi tagit reda på vilken frekvens konflikter vi har inom oss ligger på. Vi är inte gjorda för tabletter. Vi kan läka oss själva, det behöver vi påminna oss om.

Men tillbaka till det jag först skrev om.
De du har i ditt liv behöver gynna din rörelse framåt, i alla fall förstå och inte förminska. Ibland kan vi behöva bryta med familj, nära och långa relationer. Du kan till och med behöva flytta till en plats, en stad eller ett land som du känner connectar bättre med din inre visdom, hjärta och själ. Du har inte tid med personer i ditt liv som inte kan respektera din resa. Den är ju du. Min andliga utveckling är så stor del av mig nu att avveckling i alla former bör jag släppa taget om. Det är ok att enbart connecta med din själsfamilj i allt större utsträckning. Våga följa ditt hjärta och ta dig dit livet vill.

”Men så kan man väl inte göra?” Hör jag och många andra väldigt ofta, detta ser jag som ett tecken på att jag rör mig i rätt riktning, för mig själv. Det låter så bra att vi alltid ska följa hjärtat. Men den stora massan kommer ofta med ifrågasättande när detta väl sker. Så tänk på det. När väldigt många börjar höja ögonbrynen åt dig – då rockar du som bäst! För dig sjäv!! ??

Fråga därför aldrig för många om råd inför beslut som är viktiga för dig. Lyssna till dig själv. Du vet.

Det är ju sällan som den stora folkmassan har rätt, utan de som vågar göra annorlunda. Det vet vi väl, eller?

Jag kan fortsätta känna kärlek till alla människor men bara få väljer jag att ha nära relationer med. Vissa människor älskar vi bäst på avstånd. 

Hur är det med dig?

#drivkraften

49701169_10156465185593411_5343013593388417024_n


av

Etiketter: