Sveriges Radio

Jag vill bidra till att fler går till grunden med vad psykisk ohälsa, ätstörningar och missbruk handlar om.
Jag brinner även för att lyfta personer som funnit sin passion då en meningsfull vardag är avgörande i ett tillfrisknande och ofta en gemensam nämnare för de som redan skapat sig ett härligt och välmående liv!

Jag driver inte bara frågor jag själv har koppling till. Alla resor och ämnen som bidrar till ett bättre mående vill jag lyfta. Jag blir även varm i hjärtat av att se hur våra ambassadörer lyfter frågan politiskt och hjälper till att på olika sätt förbättra vården, skolan samt företag inom dessa områden.

Jag hjälper andra för att jag kan och vill. Ser du en behövande på gatan så går du väl inte bara förbi? Det är en självklarhet och tillhör mänskligheten att bry sig om andra.
Om du möter en person utan armar hjälper du väl hen med din arm för att öppna dörren? Du tappar inte din arm eller hur, snarare känns den längre. Precis på samma sätt är det med medmänsklighet, den växer ju mer jag delar med mig av den.

Att bidra med det vi kan ger mening, inte tomhet. Vi alla kan göra något. Genom att dela med mig av erfarenhet och kunskap växer även detta vidare för att fler ska kunna må bra.

Utan vår psykiska hälsa faller resten därför borde detta vara en av de viktigaste frågorna att investera och intressera sig för tycker jag. Jag vet inte hur dina tankar går men lyssna gärna när jag gästade Radio Malmöhus för att prata om psykisk ohälsa och syftet bakom #Drivkraften!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=6767277

42b2b6db-fdc9-406b-acb6-0e7d6c2e2289