Min drivkraft från dödstankar till livsglädje

Det är nu 6 år sedan en viss person hindrade mig från att använda alla piller jag köpt ut för att ta mitt liv. Efter den dagen har mitt liv aldrig blivit sig likt igen. Jag tog ett beslut som blivit avgörande för allt jag tagit mig för efter det. Den röda tråden i vad jag engagerar mig i och vilka jag väljer att umgås med. När jag efter x antal samtal och bearbetning valde att fortsätta leva lovade jag mig själv att nu, för en gångs skull, göra detta till hundra procent. Leva ett fullvärdigt liv och varje dag uppleva nya saker! Insåg att detta var min andra chans. Har alltid haft enormt mycket energi inom mig och hade tidigare inte rätt verktyg för att hantera denna drivkraft på ett sunt sätt. Idag har jag djup meningsfullhet och älskar det jag gör. Jag har aldrig ångrat valet av att alltid sträva framåt. Driver idag passionerat #Drivkraften i samarbete med Talos Media och denna resa är så mycket mer än bara en podcast. Flera tusen som lyssnar varje vecka och människor som säger att den räddar liv. Jag är mäktigt överväldigad och försöker njuta så mycket som möjligt av allt som händer just nu! Love <3

malin