Jag älskar att Äkta Vara

Jag älskar äkta vara. Att snacka utan filter, leva ut och leva upp. Hela mitt arbete går ut på just det, autenticitet. Det är den röda tråden och mitt ”varför” i allt jag gör. Anledningen till att jag valde denna väg från första början.

#Drivkraften lyfts sunda drivkrafter som styrs av hjärta, inte ego. Som gjort resan med sig själva, lever efter sina värderingar och nu kan inspirera andra. Likadant jobbar jag med tillfrisknandeprocesser – först genom att hjälpa människor att komma i kontakt med sin kärna (inre drivkraft) och sen genom att pusha och motivera till att våga leva efter detta. Ett tillfrisknande kan börja först när vi är ärliga och äkta i dem vi är.

När andra prövningar än tidigare kommer min väg idag gäller det att våga stå kvar och ta ansvar för vad som är viktigt och sant för mig. Inte ge vika för yttre krafter, utan stå upp för det jag tror på.

Men ibland åker den berömda masken på, då kan det vara dags att gå. Jag får vara uppmärksam för snabbt det går.
Antingen sitter jag i fel möte, med (för mig) fel människor eller så har jag inte vårdat mitt mående.

För när jag står i mina känslor och är i kontakt kan jag möta dig i dina. I det ögonblicket kan vi mötas människor emellan. Vara närvarande i dem vi är. Där behövs inga masker, heller inget filter. När jag står i mitt tillåter jag dig att vara i ditt. I det ögonblicket skapar vi förändring. I det ögonblicket ger vi plats för växande. I det ögonblicket är vi Levande!

IMG_7212


av

Etiketter: