Utbildning i ätstörningsproblematik, handledning och till anhöriga

Jag har nu under två års tid hållit på att skapa och utveckla två utbildningar för att kunna fortsätta hjälpa människor till ett bättre mående. En som riktar sig till personer som lider av ätstörningar och missbruksproblematik (10 steg) och en som vänder sig mer till anhöriga, föräldrar, lärare, sjukvårdspersonal och behandlare (15 steg).

Samtalsstöd, coaching och terapi kommer finnas tillgängligt men jag kommer efter sommaren dra ner på min klientverksamhet och mest fokusera på att ge stöd och coaching genom dessa webbaserade utbildningar. Detta innebär att du får möjlighet att vara helt anonym (om så önskas) och även kunna sitta var som helst i världen för att ta dig igenom de processinriktade kurserna. I utbildningen som är uppdelad i 15 steg finns även utbildningstillfällen och coachingsamtal tillgängligt, men allt på ett sätt som ska passa just dig/din verksamhet.

Jag har kombinerat min roll som coach och terapeut och satt ihop program som vänder sig till en större målgrupp.

Att utbilda i dessa och fortsätta föreläsa om hur du blir en bättre ledare i ditt eget liv är där mitt stora fokus nu kommer att ligga framöver.

er56Er43


av

Etiketter: