Hur mycket vågar du stå i din sanning idag?

Tänk vad tråkigt livet blir när vi stannar i trygghet och gamla mönster istället för att kliva ur normen och göra det VI vill. Skapa det liv VI vill ha. Livet är ingen kamp. Det var inte tänkt så. Vill vi leva i villkorslös kärlek eller trygghet/ego? Tankar som styr att såhär ska man göra och leva för att passa in. Annorlunda är farligt. Vi har till och med från vår sociala omgivning fått lära oss när det passar att vara glad, ledsen eller arg. Hur jäkla lätt är det att förbli sig själv i ett samhälle som är gjort för kopior? Det finns så mycket ramar, helt i onödan enligt mig och för att vi ska sättas in i fack. Hur autentiskt kan du leva idag? Hur mycket vågar du stå i din sanning idag? Lita på Din intuition och ta beslut för resultat som Du vill ha utan att bli påverkad av sociala normer. Låt oss gå 100% in för att skapa denna dag och göra den till en av våra bästa.

636077774841688132457398204_autonomyladda ned

Normer är till för att brytas!