”Cherish your uniqueness”

Det är absolut inget fel i att vilja känna sig vacker som kvinna. Det är viktigt att ta hand om sig själv och känna den självkärlek i att man är värd att både må och känna sig bra i sin kropp. Många blir till en början helt emot utseende och allt vad det innebär efter en ätstörning, jag var likadan. Jag minns så väl hur jag till en början såg ner på alla tjejer som fortsatte sminka sig och bry sig om de yttre, allt eller inget som min beroendepersonlighet alltid varit blev jag extrem och tänkte nej det där gör dem bara för männens skull, usch vad tramsigt jag ska aldrig mer bry mig. Men så insåg jag att så verkligen inte är fallet. Man får göra och se ut precis som man vill men det jag lärde mig och vill ha fram är att min riktiga självkärlek kom när jag började ta hand om mitt yttre och inre av rätt anledning, då är det snarare kärlek och omtanke man visar sig själv.

Återigen – bli bekväm i sin kvinnlighet och allt vad det innebär.
Annika driver ett självkänsla-projekt för kvinnor och jag stöttar detta genom mina bilder. Det går att känna sig harmonisk och fin även efter en ätstörning, jag var livrädd för att trilla dit igen och bry mig för mycket, men återigen vill jag trycka på att så inte blir fallet om du börjar göra saker av rätt anledning och för dig själv först. Det är känslan inom dig som du är ute efter och som hela tiden funnits där men som Annika kommer att hjälpa dig genom sin fotografering att ta fram  Låt ditt inre stråla, en gång för alla som den stjärna du är. Det bor en inre styrka i VARJE kvinna och det vill jag föra vidare och få fram! 
Om du fortfarande befinner dig en fas i tillfrisknandet då du triggas av ordet fin så tänk ”bra”, du är unik med alla dina egenskaper, glöm aldrig det och låt bilderna få dig att minnas hur fantastisk du är.

32104639_10155885487638411_828427809041940480_n