Kärleksrelationer och att bli Själsligt Fri

Välj relationer där du kan växa & vara äkta. Även om rädslor triggas igång så behöver du aldrig vara rädd för att vara dig själv.

Jag har lärt mig så mycket de senaste två åren gällande relationer. Den feminina energin som man kallar det har aldrig varit något att eftersträva/se upp till för mig, har därför utvecklat min maskulina energi väldigt mycket sedan barnsben. Fokus & riktning, varit bra i mitt företagande, mindre bra i relationer och sex.

Ha koll på vilka män/kvinnor som attraherar ditt hjärta och vilka som attraherar ditt ego.

Tidigare har jag dragits till killar med aktiva rädslor/ego, då har det blivit mer tävling, fokus på maktkamp, vem är bäst, vem imponerar mest. Det har funnits stark attraktion men mindre bra sexliv för jag har aldrig varit trygg i min feminina energi, aldrig känt tillit i dessa relationer och därför inte släppt in och kunnat ta emot, har inte vågat släppa kontroll utan hållit tillbaka mycket. Feminin energi handlar lite om underkastelse fast inte i den bemärkelse många kanske tänker. Men där har jag aldrig vågat ”gå in”, mest sett det som en svaghet. När tilliten finns kan kvinnan gå in i sin feminina energi, underkasta, ta emot och där kommer passionen. Yin och yang. Den andra passionen som uppstår i känslostormar är mest baserad på rädslor.

Kom till en punkt, så trött på yta, spel, fasad och skryt. Att något alltid måste visas upp, eller att det skulle vara kämpigt. Dragits mycket till beroendepersonligheter innan för det kände jag ju igen. Det var passion men ingen sund sådan. Hela relationen blev prestation. Beroendepersonligheter som inte har koll på dessa karaktärsdrag kan vara opålitliga och mycket egocentriska. Jag jag jag, mitt mit mitt, skryt skryt skryt. Detta gick jag tidigare igång på. Men så långt ifrån sund kärlek som man egentligen kan komma.

Senare tid har jag hamnat i relationer där jag kan vara mig själv. Läskigt till en början såklart. Men detta har varit ett tecken att jag nu är där, där jag ska vara.

Vad händer när det blir lugnt och skönt och när kickar av känslostormar inte behövs? När någon kommer dig riktigt nära, sådär under skinnet nära och älskar dig ändå? Där du inte behöver prestera utan bara kan vara. Där dina rädslor och känslor är fullt tillåtna. Där hela du får finnas. För den du är. Där du kan vila. Där du känner dig hemma. Där ditt hjärta kan öppnas och utvecklas. Där du uppskattas för den du är och inte för någon som en person har en illusion om att du ska vara.

Om vi inte känt oss älskade från barnsben är det svårt att ta emot detta fina. Omedvetet vill Egot få dig till och tro att detta är tråkigt, stick. Men det är det ju inte. Om du är redo så är det där du ska vara så våga stå kvar. Det du drar till dig i olika partners visar vart du själv befinner dig i livets resa.

Jag gillar enkla, jordade och kärleksfulla män. Där yta och fasad är en nivå som passerat för längesedan. Det är attraktivt med män som känslomässigt klär av dig och låter dig få blomma i din feminina kraft fullt älskvärd och som själva kan stå kvar i sin sårbarhet. Det om något är manligt, det är också mänskligt och helt ljuvligt underbart. Jag älskar.

Ju mer du hittar hem i dig själv ju mer drar du till dig människor som också börjar hitta hem och komma till ro i sig själva. DÄR uppstår något. Om allt annat med känslor, falsk passion och sex tidigare varit ett problem blir detta nu ett minne blott. Precis som det ska vara. För något bättre börjar ta form. Djupare, intensivare, härligare, kärleksfullare. Just love it. Men läskigt jag vet. Låt den känslan passera och stå kvar ändå.

Kärlek gör aldrig ont, rädsla gör. Men kom ihåg, i dina själsliga relationer kommer också dina djupaste rädslor fram. Därför behöver vi välja, stå kvar & ta oss igenom dessa för att bli kvitt dem en gång för alla, eller återigen välja flykt, försvar och lidande. Vi har alltid ett val. Antingen väljer vi rädsla, eller kärlek. Vi kan inte stå i båda samtidigt. Och det som händer i oss gällande rädslor som blir synliga i en relation har aldrig med vår partner att göra, bara saker i oss som genom en ”spegelbild” blir påtagliga och behöver bearbetas.

Ge allt. Och lite till. Utan att förvänta dig att få något tbx. Det är inte alltid jag själv vågar, men när jag kan stå kvar i denna enorma kraft och bara agera utifrån kärlek kommer rätt personer till mig. Tack mig själv, tack livet.

Vissa tycker säkert jag låter hur flummig som helst nu & som inte kan känna igen detta, ingen fara. Att följa mig är också ett val. Jag har fått tillräckligt många tecken och tillräckligt med mod för att våga gå ut fullt med vem jag är och mina upplevelser samt färdigheter under 2018. Något jag aldrig heller nämner är att jag har behandlingar i energiterapi. Denna sida har jag bestämt mig för ska få blomma fullt ut men det skriver jag mer om i ett annat inlägg. Nu är det nog med att hålla tillbaka mig själv i rädsla för att uppfattas flummig, jag börjar förstå varför jag är här på jorden. På riktigt. Att våga vara autentisk är också att gå ut med det som skrämmer mig allra mest. Min djupaste sida, min högkänslighet och min andlighet. För att sprida budskap och ge vidare till andra.

Jag vet att världen är redo. Nu är jag det i alla fall & tack alla som inspirerar mig till att stå där jag står idag. Jag börjar bli själsligt fri. Hoppas ni som är med är med. <3

IMG_0714 IMG_0715 IMG_0716


av

Etiketter: