Din frihet börjar där din trygghetszon slutar

Jag har alltid ogillat/blivit uttråkad när allt blir för tryggt, vad som nu definierar det är ju olika. Talar i ett senare inlägg och i en föreläsning som jag har i slutet av veckan mer om vad som driver mig. Men min inre rastlöshet eller drivkraft, också en definitionsfråga, gör att jag ständigt söker utmaningar. Jag behöver ha koll på denna egenskap och äga den på rätt sätt. När jag har koll och bra balans i hur jag lever i förhållande till hur jag funkar känner jag mig grymt tillfreds med mig själv, det jag gör och mitt liv. För det är ju just den egenskapen som gör att jag alltid vill mer, både i mitt mående, relationer, arbete och annat. Den gör så jag hela tiden rör mig framåt i min utveckling och arbete. Det är viktigt att känna sig nöjd men inte bli för bekväm tror jag. Lyckan för mig ligger i resan, expandera och se hur nya härliga mål börjar ta form. Vi förtjänar det bästa, ALLA gör det. Våga därför alltid röra dig framåt och ta för dig av vad livet har att erbjuda.

Mitt stora ”why” är att inspirera andra till att inte fastna. Hela livet är en nedräkning, och ändå vet vi inte till hundra procent när vår tid är inne (läs:ute) för inne är den ju egentligen hela tiden: nu nu och nu..) Därför ska varje dag upplevas, avnjutas, kännas, klämmas & utmanas (!) Gå & gör eller säg det du väntat på redan idag! Håll inte inne på något. Levra upp, var dig själv och visa det fullt ut. Gå inte på sparlåga när du kan vara fulladdad genom livets resa ⚡️
En klok kvinna sa: ”Min största rädsla är att låta mina rädslor få styra och definiera mig.”

Den största delen av våra rädslor som präglar oss idag härstammar från tiden då vi behövde skydda oss från vilda & farliga djur, eller när utebliven gemenskap innebar svält och en säker död. Låt oss vara medvetna om detta och påminna oss om att ett lejon inte kommer äta upp dig och mig bara för vi utmanar de som skrämmer oss lite extra.

23915566_10155449117063411_6024898226030814719_n


av

Etiketter: