Podcast-dagar i Stockholm (#Drivkraften)

I går kväll åkte jag hem med massor av positiv energi i hela kroppen. Jag älskar detta, har träffat fantastiska människor som delat med sig av sina resor, tankar, insikter och drivkrafter i avsnitt som släpps under hösten. Med Daniel Brodecki (grundare av MindClub – det mentala gymmet) pratade vi om ångest och hur dessa känslor blivit hans drivkraft/vägledare. I mötet med Staffan Taylor (professionell drömmare och entreprenör) pratade vi om vikten av att våga drömma stort och hans syn på självledarskap. Lena Källström (ledare, samtalsterapeut, författare) delade med sig av sina tankar och kunskap om hur vi kan finna sunda och utvecklande relationer. Med Terron Musgrove (professionell coach och föreläsare) var vi mycket inne på värderingar, hur viktigt det är att vi följer det vi tror på och vågar vara äkta i dem vi är och det vi gör.

Alla givande samtal genomfördes på Freys Hotel (Lilla Rådmannen) som bistod med lokal och god service under Drivkraftens vistelse. Underbart hotell! Personal och inredning som skapar en varm, personlig och gemytlig atmosfär. Jag rekommenderar verkligen Freys Hotel. Tack!

89 234 tre fram 23 LL Syfte SS SF VG TR