Framgångsfaktorer

Jag brinner för ledarfrågor och vad som driver människor, ledare och företag framåt. Mitt eget självledarskap blev jag först medveten om i mitt tillfrisknande och detta är en resa som aldrig tar slut.

Jag har haft förmånen att besöka en hel del företag under våren och påminns varje gång om hur mycket jag går igång på det här med värderingar. När jag hänger lite mer med medarbetarna blir det snabbt tydligt vilka värderingar och attityder som finns i ett företag. Det är tyvärr inte alla ledare som har koll på vad som händer inom teamet, något man BÖR vara delaktig i tycker jag.

Den gemensamma nämnaren som jag kan se i framgångsrika företag är ofta en tydlig kommunikation, gemensamma riktlinjer och en vision som alla delar och har passion för. Vi vet vart vi är på väg och vad som krävs av oss för att ta oss dit. Jag tar ansvar för min del så vi tillsammans skapar det bästa team vi kan vara. Sedan en genuin ödmjukhet som ledare inför sina anställda. Jag tycker det är enormt stimulerande att se hur en del ledare i handling och ord visar detta för sina medarbetare. Otroligt viktigt. För drivkraften behöver komma inifrån.

Vad är en bra företagskultur för dig?


av

Etiketter: