FÖLJER DU DIN PASSION eller har du fastnat i ekorrhjulet?

Vad är din känsla när du vaknar på morgonen? Hur känner du dig på måndagmorgon när du har en ny orörd arbetsvecka framför dig? Inspiration eller något du bara vill ta dig igenom för att komma fram till nästa helg? FÖLJER DU DIN PASSION eller har du fastnat i ekorrhjulet?

Jag brinner för att väcka människor inre glöd! Jag tror inte på tur. Vi skapar vår framtid. Att ta makten istället för att bli offer och sedan bitter när livet närmar sig sitt slut för att vi inte uppfyllde det vi innerst inne längtade efter. Våra inre sanningar om livet styr våra val. Förvänta dig lycka, framgång och tro mig, saker och ting kommer börja hända. Förvänta dig de resultat du vill ha och bli medveten om varje handling. För allt räknas. Vi påverkas och påverkar hela tiden.

Vad du väljer att sätta efter ”jag är..” blir din sanning och du kommer agera därefter. Våga vara annorlunda och tänk stort om både dig själv och andra. Den dag jag slutade bry mig om att passa in infann sig en kraft och inre trygghet jag aldrig tidigare känt. Många har ifrågasatt mig och mina val. Jag lever inte som många andra i min ålder och det har många rynkat pannan inför. Men när jag slutade bry mig kunde jag lägga den energin på det som tar mig framåt istället. Och jag har aldrig mått så bra som jag gör idag! Mitt liv är numera fyllt av mening, det är för jag valt att lära känna/hittat tillbaka (kalla det vad du vill) till mig själv och funnit det JAG trivs bäst med. Jag tror psykisk ohälsa i många fall handlar om att man lyssnar för mycket på andras förväntningar. När vi styrs av vår egen drivkraft och glädje förekommer inte den ångest många känner utan snarare infinner sig en större tillfredställelse med livet.

Folk blir obekväma när någon sticker ut, människor vill ha kontroll, tyvärr även över andra. Om de sedan har otränad självkänsla på det är det lätt hänt att skitsnack skapas och sedan är den negativa spiralen igång. Aja slutsnackat för nu, ville egentligen bara säga att ibland kan vår passion ligga gömd bakom våra djupaste rädslor.

 15780978_10154457662663411_5754403775859903077_n

Publicerat

i

av

Etiketter: