Där det inte finns rädsla finns heller inget mod.

Mod är att göra det du inte tidigare vågat. Om du aldrig utmanar din känsla av att vara nervös har du förmodligen valt lite för få utmaningar för att kunna utvecklas som människa. För att bli handlingskraftiga i det vi vill åstadkomma behöver vi vara modiga. Att växa som människa innebär att det ibland behöver knyta sig i magen. Om du övar på detta ökar din inre trygghet vilket kommer resultera i att du framöver känner ett allt större lugn i obekväma situationer. Tillfredsställelsen som infinner sig efter varje utmaning är oslagbar. Känslan av stolthet och att du är ett steg närmare ditt mål är riktigt go om du frågar mig. Med tydliga målbilder blir vi mer effektiva.

Om du vill något tillräckligt mycket slösar du inte din tid till att hitta på ursäkter. Du blir handlingskraftig istället för att göra dig själv till offer för olika omständigheter. Du vet vart du ska, litar på din förmåga att ta dig dit och blir därför mer fokuserad.

14947562_1347126928632348_4241243391910165471_n
(Kika gärna in på http://www.dusolid.se/ för att läsa mer om vårt team och det vi gör)


Publicerat

i

av

Etiketter: