Låt ingen annan köra din livsväg!

Tänk dig att du precis satt dig i bilen och ska köra iväg till ett planerat slutmål. Du har slått in din adress på GPS:n och även om du inte varit på detta ställe förut så vet du precis, tack vare din GPS (handlingsplan), vart du ska. Du känner dig trygg i att du kommer komma fram till ditt mål och har redan satt dig bakom ratten för att köra iväg. Du har planerat in härliga kaffe- och lunchraster längs vägen och ser fram emot att njuta av resan som tar dig mot ditt mål. Go musik i radion och härlig miljö längs vägen.

Helt plötsligt tar någon annan över ratten, knuffar bort dig och börjar köra mot en destination du inte alls vill till eller tänkt dig. Hur skulle det kännas..?

Exakt samma sak händer med våra liv när vi inte följer vår inre kompass, tar makten över vårt mående och styr livsvägen i den riktning vi vill åt. Om du inte redan nu skapar ett liv du blir lycklig av, har du låtit någon annan ta över styrningen (ratten) i ditt liv.

bil-bmw


Publicerat

i

av

Etiketter: