Livet väntar inte! Börja din resa här och nu!

Många har områden i sitt liv de önskar att förändra/må bättre inom.. Men dagarna, veckorna och åren går.. Våga ta hjälp om du vill ha ändrat resultat och beteende inom något område i ditt liv. Ibland kan det vara bra att skriva ett kontrakt med sig själv. Vilka tre egenskaper vill jag utveckla inom ett år? Vad lovar jag mig själv att sluta eller börja med? Hur vill jag må och vart vill jag befinna mig om två år? En vision utan en plan förblir ofta en dröm. Så skriv ner hur du tänker gå tillväga för att komma dit du vill. Vad kan du göra redan idag som tar dig ett steg närmare ditt mål?

Vart befinner du dig idag? Vart vill du vara om två år? HUR ska du ta dig dit!?

Behöver du hjälp med att ta de rätta besluten eller är intresserad av vårens ledarskapskurser. Maila oss då på malin@mindrecap.se eller rebecka@bybuteo.se

img_7695


Publicerat

i

av

Etiketter: