Ta rätt beslut vid rätt tillfälle

Vilka händelser i ditt liv har påverkat dig allra mest på ett positivt sätt? När brukar du känna dig som mest motiverad? Utsätt dig för sådana situationer så ofta du kan, ta samtidigt ett medvetet beslut under dessa tillfällen. Det gäller att passa på när du känner dig på topp. Skriv datum för olika utmaningar du ska genomföra framöver. Ha även en plan för olika belöningar när du genomfört dina utmaningar. Detta är en av de viktigaste stegen i personlig utveckling. Det kommer generera mer motivation, skapa härligt flow och samtidigt göra att du växer. Ta dina utmaningar steg för steg. Börja där du befinner dig och sätt rimliga mål. Njut sedan av den härliga känslan av att du för varje gång utmanar din trygghetszon.

img_7505


Publicerat

i

av

Etiketter: